TÜSİAD'tan dikkat çeken Erdoğan mesajı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden bir mesaj yayınladı.

TÜSİAD'tan dikkat çeken Erdoğan mesajı
TÜSİAD'tan dikkat çeken Erdoğan mesajı
GİRİŞ 28.05.2023 23:15 GÜNCELLEME 28.05.2023 23:17
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı seçiminde 14 Mayıs’ta adayların salt çoğunluk sağlayamaması bugün ikinci tur oylama yapıldı.

Açılan sandıklar sonucu oyların tamamına yakına sayıldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.

 

Seçim bitti gözler piyasada: Uzman isimden dikkat çeken altın ve dolar yorumuSeçim bitti gözler piyasada: Uzman isimden dikkat çeken altın ve dolar yorumu

TÜSİAD TEBRİK MESAJI YAYINLADI

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden bir mesaj yayınladı.

"SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I TEBRİK EDİYORUZ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Orhan Turan şunları ifade etti:

Bugün yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. İki hafta önceki milletvekilliği seçiminde parlamentoya girmeye hak kazanan siyasi partileri ve milletvekillerini yeniden kutluyoruz.

Seçim sonuçlarına iş dünyasından ilk yorumlar: Yeni kabineye ilk çağrı...Seçim sonuçlarına iş dünyasından ilk yorumlar: Yeni kabineye ilk çağrı...

"CUMHURİYETİMİZİN MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNİ AŞMA HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Seçim sonrasında yeni yürütme ve yasama organlarının ülkemizin ekonomik, demokratik, sosyal ve çevresel açıdan gelişmişlik düzeyini uluslararası standartlarda önde bir konuma yükseltecek adımları hızla hayata geçirmesi önem taşıyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, iş dünyası olarak Cumhuriyetimizin muasır medeniyet seviyesini aşma hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 80
  • Celalettin 10 ay önce Şikayet Et
    Uykusuzlar herhalde.
    Cevapla
  • Trabzonlu 10 ay önce Şikayet Et
    İstemiyerkde olsa tebrik ediyorlar. Çok üzgünler. Hayalleri suya düştü. Faizden çok kazanamayacaklar.
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    şimdi bunların defterini dürmek gerekir reis bir an önce bunların tepesine binmesi gerekir ekonomiyi bu hale getirenlerin en büyüğü bunlar hainler
    Cevapla
  • Poydoros 10 ay önce Şikayet Et
    Ancak cebinize çalışırsınız.
    Cevapla
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    Vatana hainlik edenleri ALLAH kahretsin fesat komitelerinin eline fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle