Emirates Türkiye'de büyük değişim

Emirates Türkiye ,Bulgaristan ve Romanya Ülke Müdürü pozisyonuna THY Berlin Genel Müdürü Mehmet Gürkaynak atandı.

Emirates Türkiye'de büyük değişim
Emirates Türkiye'de büyük değişim
GİRİŞ 27.05.2023 16:46 GÜNCELLEME 27.05.2023 16:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 30 senedir Bahar Birinci tarafından yürütülen görevi 1 Haziran itibari ile teslim alacak olan Mehmet Gürkaynak, Elektrik-Elektronik Mühendisliği eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde, lisans üstü eğitimini ABD de tamamladıktan sonra havacılık kariyerine THY Gelir Yönetimi Başkanlığı’nda başladı.

Sırasıyla Konstantin & Batna - Sofya & Varna ve Berlin & Leipzig Genel Müdürlük görevleri olmak üzere THY de 12 sene çalıştı. 

DÜNYANIN EN BÜYÜK A380 VE B777 FİLOSU

Geçtiğimiz yarıyıl rekor bir kar açıklayan dünyanın en büyük A380 ve B777 filosuna sahip havayolu, bölgede bu transfer ile yeni atılımların sinyalini veriyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    mehmet kardeşim yeni görevinde başarılar diliyorum.Sen her görevini en iyi şekilde yapacağından eminim
    Cevapla
  • Kaderr 11 ay önce Şikayet Et
    Gurbetçi kardeşim araç kiralama ücreti otomatik araç için 40€ civarında. Sen porsche yada lombardini mi kiralayacan
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    gurbetçiler euro kazanıyorlar birakta karşılasinlar
    Cevapla
  • trabzonli 11 ay önce Şikayet Et
    Usta haklısın ama kimse bizi anlamıyor yurtiçin de indirimin acısını gurbetçilerden çıkartıyolar allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Gurbetci 11 ay önce Şikayet Et
    Kimin atandiginin önemi yok. Bakiniz. Biletler cok ama cok pahalli. Izin sezonu Avrupa karadeniz 817 € bir kisi el insaf. Toplam 3 kisiyiz daha evden cikmadan 2451€. Aracla gitmek daha karli. Ülkemizde araba kirasi 90€. Basliyor. Ne yapalim 4 günümüzü Hibe edeciz o. Cileyi cekecegiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle