EUROCONTROL açıkladı! İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL), 15-21 Mayıs haftasına ilişkin verilere göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 401 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

EUROCONTROL açıkladı! İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
EUROCONTROL açıkladı! İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
GİRİŞ 25.05.2023 03:18 GÜNCELLEME 25.05.2023 03:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

EUROCONTROL tarafından yayınlanan Hava Trafik Operasyonları, 15-21 Mayıs istatistiklerinde İstanbul Havalimanı günlük bin 401 uçuşla zirvede yer aldı.

Söz konusu dönemde günde ortalama bin 330 uçuşla Amsterdam Schiphol Havalimanı ikinci, bin 302 uçuşla Londra Heathrow Havalimanı üçüncü sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "EUROCONTROL tarafından yayınlanan 20'inci hafta verilerine göre, İstanbul Havalimanı günde ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde yer aldı. Bizi tercih eden tüm yolcularımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 21
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Bu geziciler çok uğraştı bu Havalimanı nı yaptırmamaya... Sebebi buymuş demek.. Avrupanın en iyisi olmayalım diyemiş.. Allah bunlara fırsat vermesin..
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Yokbee kısır yapar diye engel olmaya kalktılar. Kim bilir biz yine de dikkatli olalım.
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bu hava alanının böyle büyüyüp başta almanyaya çok zarar vereceğini dönem başkanı merkel Türkiyedeki Hizmetkarlarına başta mimarlar odası olmak üzere hdp pkk kavala diger büyük iş adamlarına havalimanının açılmaması için gezide çok para harcadı ama REİS bunu gördü sonuna kadar takip etti bugünleri gördük şükür
    Cevapla
  • Bandırmalı 11 ay önce Şikayet Et
    Bay bay kemal duymasın, EUROCONTROL' u Erdoğan' a yardım ediyor diye AB' ye şikayet eder...
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Ataturk havalimanı en yukseklerdeydi.kapatinca tabii olarak yuksek olacak
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Sabiha Gökçen Havaalanını da istemiyorlardı.
    Cevapla
  • Tuğçe 11 ay önce Şikayet Et
    Ne zaman en yükseklerde ise
    Cevapla
  • istanbullu 11 ay önce Şikayet Et
    atatürk hava limanı bu kadar uçuşu kaldırabilecek kapasitede değildi. Bence sende bu meseleyi anlayacak kapasitede değilsin.
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin geleceğini kılıçtaroğlu zihniyetlilerin daracık ufuklarına bakarak göremeyeceğimizi hala anlamayanlar var. Ve artık ben bunun kasıtlı olduğuna inanmaya başladım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle