Emeklilere zam hazırlığı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık. Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" dedi.

GİRİŞ 23.05.2023 17:23 GÜNCELLEME 23.05.2023 17:23
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaş ve ikramiyelerinin artırılması için hesapların yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık. Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" dedi.

Emekli, memur ve asgari ücret zammı için peş peşe açıklama! İlk rakamlar belli olduEmekli, memur ve asgari ücret zammı için peş peşe açıklama! İlk rakamlar belli oldu

ASGARİ ÜCRETE DE ARA ZAM GELİYOR

Emekli maaş ve ikramiyelerinin yanında asgari ücrete ilişkin de çalışmalar devam ediyor. Temmuz ayında asgari ücrete ilişkin ara zam olacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, üzerinde çalışılan rakama ilişkin detay vermedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • Var ol 11 ay önce Şikayet Et
    Yaşlı engelli maaşlarınada artırın reis 1600 lira 2000 lira bir para değil bu ülkede
    Cevapla
  • sgk emeklisi nuri 11 ay önce Şikayet Et
    az maas alana çok zam çok maaş alana az zam verilsin adil olan budur az maaş alana ayrıca 5000 tl res en zam yapılsın ayriyeten herşey çoook pahalı gecim çok zor polisler ne is yapıyor ki 27000 tl maaş emekliye de 7500 tl maaş biraz vijdanlı olun
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bırakın şu maaş zam palavrasını, maaşa beş kuruş zam, piyasaya onbeş kuruş zam.
    Cevapla
  • sabırla 11 ay önce Şikayet Et
    öğretmenlere ek atama istiyoruz
    Cevapla
  • ilköğretim 11 ay önce Şikayet Et
    sayın başkanım memur ayrımı oldu 3600 ek gösterğe ilkögretim mezunlarına verilmedi her kese yansıması lazım ayrım olmamalı ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle