Bakan Kurum gençlerle basketbol oynadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beşiktaş, Galatasaray ve Emlak Konut spor kulüplerinin basketbol oyuncuları ve gençlerle birlikte sahaya çıktı.

GİRİŞ 22.05.2023 23:24 GÜNCELLEME 22.05.2023 23:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beşiktaş, Galatasaray ve Emlak Konut spor kulüplerinin basketbol oyuncuları ve gençlerle birlikte sahaya çıktı.

“Spor kardeşliktir"

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Bakan Murat Kurum, “Spor kardeşliktir. Farklı renkteki takımları tutabiliriz ama acılarımız ortak, birliğimiz ortak, düşüncelerimiz ortak.” dedi.

"Her gencimiz aynı şartlardan istifade etsin istiyoruz"

Gençlerin fikirlerini alma hedefiyle, onlarla sıkça bir araya geldiklerini vurgulayan Bakan Kurum, “Gençlerin görüşleri doğrultusunda biz 21 yıldır, 81 ilimizde inşa ve ihya hareketini yürütüyor ve eserlerimizi yapıyoruz. 81 ilimizde, her gencimiz aynı şartlardan istifade etsin istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • MADENCİ 11 ay önce Şikayet Et
    Çavuşoglu ve Kurum'u tek geçerim. Bazilari koltuğundan güç alır, bazıları koltuğuna güç verir.
    Cevapla
  • BEKİR 11 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam,konuşması insana güven veriyor.Allah razı olsun işini severek yapan tüm insanlardan
    Cevapla
  • Gökhan 11 ay önce Şikayet Et
    Rabbım böyle insanlarım sayılarını artırsın başımızdan da eksik etmesin. Amin.
    Cevapla
  • CAN BAR 11 ay önce Şikayet Et
    Ben Sayın Murat KURUM beyi çok seviyorum ve REİS in veliahtlarından görüyorum Fakat hangi bakanı sayarsam sayayım hepsinde ayrı bir BAŞARI ÖYKÜSÜ var Varank TOGG Soylu TERÖR diğerleride ayrı ayrı Hülasa REİS in adamları ADAM ADAM
    Cevapla
  • Selim 11 ay önce Şikayet Et
    Istanbul belediye baskan adayı olacak
    Cevapla