DHMİ, kuruluşunun 90’ıncı yılını kutluyor

Türkiye sınırları içindeki havalimanlarının işletilmesini ve Türk hava sahasında trafik düzenlenmesi yapan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), kuruluşunun 90’ıncı yılını kutluyor.

DHMİ, kuruluşunun 90’ıncı yılını kutluyor
DHMİ, kuruluşunun 90’ıncı yılını kutluyor
GİRİŞ 20.05.2023 15:40 GÜNCELLEME 20.05.2023 15:40

Türkiye’nin hava sahasındaki trafiğin düzenlenmesi ve denetimiyle görevli kamu iktisadi kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), 50’den fazla havalimanı ile Türk havacılığına hizmet veriyor.

Bugün kuruluşlarının 90'ıncı yılını kutladıklarını belirten DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin, “Doksan yıllık şanlı geçmişimizden aldığımız güç ve kazandığımız tecrübe ile hayata geçirdiğimiz Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projeleri sayesinde ülkemizi küresel havacılığın merkezi, Kuruluşumuzu da dünya markası haline getirmenin mutluluk ve gururu içindeyiz. Türkiye Yüzyılı büyük hedefine katkı sağlamak, daha büyük proje ve hizmetlere imza atmak için gece gündüz çalışan DHMİ ailesinin bütün mensuplarının 90. kuruluş yıl dönümü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.