Elon Musk'tan YouTube'a büyük darbe!

Twitter Blue aboneleri artık herhangi bir telif hakkı yasasını çiğnemedikleri sürece 2 saate kadar olan tüm videoları tek bir tweette platforma yükleyebilecek. Sosyal medya platformunun bu özelliklerle YouTube ile hiçbir farkı kalmayacak.

Elon Musk'tan YouTube'a büyük darbe!
Elon Musk'tan YouTube'a büyük darbe!
GİRİŞ 18.05.2023 23:11 GÜNCELLEME 18.05.2023 23:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Elon Musk Twitter'da Blue aboneleri için maksimum video uzunluğunu 60 dakikadan iki saate çıkardıklarını duyurdu. Şirket ayrıca video dosya boyutu sınırının 2 GB'tan 8 GB'a çıkarıldığını açıkladı.

Musk Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Twitter Blue'daki değişikliklerin bir parçası olarak, daha önce web ile sınırlı olan yüklemeler artık iOS için Twitter uygulaması aracılığıyla yapılabilecek. Bununla birlikte, yine de yalnızca 1080p, yani tam HD videolar yayınlayabilecek. Bu nedenle YouTube'da bulunan türde 4K klipleri sistemin şimdilik kaldırması beklenmiyor.

Musk'ın 2 saatlik video kararı Google'ın sahibi olduğu video platformu YouTube'a bir 'darbe' olarak değerlendirildi. YouTube'un trafiğinin ciddi anlamda düşeceği öne sürüldü.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Arif 11 ay önce Şikayet Et
    Temel brawe tarayıcısı kur reklamları her sitede engelle
    Cevapla
  • temel 11 ay önce Şikayet Et
    o dedigin net uzeri bakarsan olur youtube uzeri bakarsan apk olmaz net uzeri cok engeleme var onu biliyorum
    Cevapla
  • Aktif 11 ay önce Şikayet Et
    Twetter basit bğr dğzenek hesabını hemen bloke edebilşyorlar
    Cevapla
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    Temel kardeşim youtube ya üye olursan reklamsiz izleyebilirsin :)
    Cevapla
  • temel 11 ay önce Şikayet Et
    uyelik avrupa biraz pahali ona vermek yerine gider iptv alirim yari fiat olur hepsi icin de net uzeri engeleme yaparim de direk youtube uzeri bakarsan uye gerek onlara tek kurus vermem verecek olsam kacak osla iptv alirim yari fiat bile degil
    Cevapla
  • Alp 11 ay önce Şikayet Et
    Elon olsun meta kurucuları yarim elma bill gates vs bunlar rast gele insanlar degil dunyayi yoneten kuresel ailelerin oğlu ve torunlari
    Cevapla
  • temel 11 ay önce Şikayet Et
    zaten youtube kabak tati veriyor durmadan reklam reklam cok rahatsiz ediyor onun icin direk filmleri baska yerden bakiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle