Petrol Ofisi'nden +1,5 TL açıklaması

PETROL Ofisi'nden 'ödeme ve satışlarını Merkez Bankası kuru +1,5 TL ile yapıyor' şeklinde sosyal medyada ve bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberler üzerine bir açıklama yapıldı.

Petrol Ofisi'nden +1,5 TL açıklaması
Petrol Ofisi'nden +1,5 TL açıklaması
GİRİŞ 19.05.2023 00:38 GÜNCELLEME 19.05.2023 09:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PETROL Ofisi'nin 'ödeme ve satışlarını Merkez Bankası kuru +1,5 TL ile yapıyor' şeklinde sosyal medyada ve bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaparak, tüketiciye yansıyan fiyatların yine TCMB'nin açıkladığı şekilde yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Petrol Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Petrol Ofisi Grubu olarak koşulsuz şeffaf yönetişim anlayışımızdan hareketle, sosyal medyada ve bazı haber mecralarının internet sayfalarında "Petrol Ofisi ödeme ve satışlarını Merkez Bankası Kuru +1,50 TL ile yapıyor şeklinde yer alan mesajlara istinaden açıklama yapma gerekliliği duyduk. Paylaşılan metin Petrol Ofisi Grubu'nun resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Tüketiciye yansıyan fiyatlarımızda TCMB'nin açıkladığı referans kur geçmişte olduğu gibi geçerliliğini korumaktadır" denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • doğruları konuşan 11 ay önce Şikayet Et
    Yakında doları, avroyu, altını sadece karaborsada bulursun. Hele bir bekle.
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    ziraat bankasının web sitesine girin doların alışı ve satışı fiyatlarına bakın sonra merkez bankasının web sitesine girin doların alışı ve satışı fiyatlarına bakın. hangisi gerçek gözlerinizle görün.
    Cevapla
  • Mert 11 ay önce Şikayet Et
    İlk defa mı tatil günü baktın hocam. Eğer öyle değilse ya safsın ya da art niyetlisin. Dünyanın her yerinde tatil günlerinde döviz ve hisse senedi fiyatları makas aralığında satılır.
    Cevapla
  • Samancilara 11 ay önce Şikayet Et
    Bu gün resmi tatil sen hafta içi mesai saatlerinde bak
    Cevapla