Elon Musk ve George Soros birbirine girdi: Soros'u Magneto'ya benzetti

Dünyaca ünlü yatırımcı George Soros'un Tesla hisselerini satmasının ardından sessizliğini bozan Elon Musk, Soros için sert ifadeler kullandı.

Elon Musk ve George Soros birbirine girdi: Soros'u Magneto'ya benzetti
Elon Musk ve George Soros birbirine girdi: Soros'u Magneto'ya benzetti
GİRİŞ 16.05.2023 17:28 GÜNCELLEME 16.05.2023 17:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Elon Musk, "George Soros, medeniyetin dokusunu aşındırmak istiyor" diye tweet attı.

Soros'a bağlı Soros Fund Management, 2022'de Tesla'nın 42 bin hissesini satın almıştı. Tesla hisseleri enflasyonun düşmeye başlaması ve faiz oranlarındaki artışların duraklaması yönündeki beklentiler arasında ilk çeyrekte yüzde 68 arttı. Peşinden de Soros, Tesla hisselerini sattı. Bu sayede de önemli kazançlar elde etti.

Soros'un Tesla hisselerini satmasının ardından Musk, Soros ile X-Men'in kötü karakteri Magneto'yu karşılaştıran bir tweet attı ve "Soros bana Magneto'yu hatırlatıyor" diye yazdı. Magneto karakteri  de tıpkı Soros gibi bir Holokost mağduru. 

Musk, gazeteci Brian Krassenstein'ın Soros'un iyi niyetinden dolayı saldırıya uğradığını yazmasının ardından Musk bu tweet'e de "Onların iyi niyetli olduğunu varsayıyorsun, ama değiller. O medeniyetin dokusunu aşındırmak istiyor. Soros insanlıktan nefret ediyor" yanıtını verdi.

Öte yandan Tesla hisselerini satan Soros'un fonu Norfolk Southern Corp.'un hisselerini aldı.

Magneto kimdir?

Stan Lee ve Jack Kirby tarafından oluşturulan Marvel çizgi romanında yer alan en kötü kahramanlardan biridir.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 17
  • Şemsiyeli Adam 11 ay önce Şikayet Et
    Saros; emperyalist, siyonist, kaotik kapitalist idolojinin kamufule olmuş bir temsilcisidir. Saros ölür, Sarosizm ölmez...
    Cevapla
  • M.Zeki 11 ay önce Şikayet Et
    Soros gebermişti sanki
    Cevapla
  • ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    soros hangi ülkenin ekmeğini yediyse çanağini kirletmiştir
    Cevapla
  • cengz 11 ay önce Şikayet Et
    Aman Elon abi bulaşma bu adama, bak koca Trump ı hala hazmedemediler uğraşıp duruyorlar, seni de bitirmeleri bir kaç yılı bulmaz.
    Cevapla
  • sad 11 ay önce Şikayet Et
    soros öldü lenn:))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle