THY'den öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim

Türk Hava Yolları (THY), 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs'ta bilet alacak öğrencilere yüzde 50 indirim imkanı tanınacağını duyurdu.

THY'den öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim
THY'den öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim
GİRİŞ 09.05.2023 18:48 GÜNCELLEME 09.05.2023 19:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları (THY), öğrencilere yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere bilet indirimi duyurusunda bulundu.

YURT İÇİ UÇUŞLAR ÖĞRENCİLERE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAK

THY'nin sosyal medya hesaplarından kampanyayla ilgili yapılan paylaşımda, "THY ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli uçuyor." ifadeleri kullanıldı.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler, THY'nin internet sitesinde yer alıyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir babuş 11 ay önce Şikayet Et
    Kanka yurtiçi diyor ama yine de sen bilirsin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Yuriçi yazıyor iyi okursanız
    Cevapla
  • zafer1453 11 ay önce Şikayet Et
    Amsterdam-İstanbul gidiş dönüş bileti bakıyorum temmuz ağustos ayında Bin euro hatta daha pahalı tek kişi yanlış duymadınız bakabilirsiniz, Türk hava yolları Çok pahalı bilet satıyor lütfen yetkililere duyurulur....!!!!!
    Cevapla
  • zafer1453 11 ay önce Şikayet Et
    THY Yurtdışı Gurbetçilere çok pahalı bilet sayıyor yetkililere duyurulur...!!! Amsterdam- İstanbul biletleri temmuz ayında 500 euroya tek gidiş bilet olurmu Allah aşkına lütfen yapmasınlar böyle Pegasus yine öyle ,Gurbetçilere bu revamı Aileler memlekete gidemiyor yıllık izinlerine 500 euroya tek gidiş biletmi olur yazık
    Cevapla