Bakan Kurum Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısını açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden kampanyamızla 604 bin bağımsız birim için 123 bin 14 başvuru oldu. Yani 2.5 milyona yakın vatandaşımızın da hayatı artık değişiyor" dedi.

GİRİŞ 09.05.2023 11:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 15:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yarısı Bizden kampanyamızla 604 bin bağımsız birim için 123 bin 14 başvuru oldu.
Yani 2.5 milyona yakın vatandaşımızın da hayatı artık değişiyor. 29 Mayıs’a kadar vakit var. Siz de başvurun, el ele verelim evinizi TOKİ ile dönüştürelim."

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Erhan 11 ay önce Şikayet Et
    Deprem bölgesinde yıkılan binaları zaten Toki yapıyor ama istanbul öncelikli olup daha sonra tüm Türkiyeye yayılacak kampanya.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bursaya ne zaman gelecek
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    deprem bölgesi için yarısı bizden kampanyasının gerçekleştirilmesi ne istiyoruz yarısı bizden kampanyası ile depremzede kardeşlerimizin kendi yıkılan bina ve evlerini arsaları üzerinde yeniden dönüştürme kampanyası istiyoruz
    Cevapla
  • Gül 11 ay önce Şikayet Et
    Osmaniye dekiler basvuramiyor bu sadece İstanbul icin diyorlar dogrumu asil bizler maduruz deprem bölgesinde eski yapi kalmasin
    Cevapla
  • deniz 11 ay önce Şikayet Et
    Tekirdağa ne zaman başvuru yapacağız bilen varmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle