Türkiye'de bir devrim daha! Dünyada zirveye taşıdı

Savunma sanayii başta olmak üzere birçok alanda milli teknoloji hamlesine imza atan Türkiye, sağlıkta da dünya markası oldu. Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, ''yerli ve milli çok sayıda dijital sağlık uygulamasına sahibiz'' dedi.

Türkiye'de bir devrim daha! Dünyada zirveye taşıdı
Türkiye'de bir devrim daha! Dünyada zirveye taşıdı
GİRİŞ 05.05.2023 21:40 GÜNCELLEME 05.05.2023 21:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk savunma sanayinin önde gelen isimleri, "TEKNOFEST Paydaşları Gençlerle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi.

Etkinliğe, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI) Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit ve Delta V Uzay Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Arif Karabeyoğlu katıldı.



Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, çok sayıda yerli ve milli dijital sağlık uygulamasına sahip olduklarını belirtti.
 

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi: Bir ilki başaracakSelçuk Bayraktar müjdeyi verdi: Bir ilki başaracak


BAKAN YARDIMCISI BİRİNCİ: TÜRKİYE DÜNYADA ZİRVEDE

Birinci açıklaamasında, ''Teknofest Paydaşları geleceği yazacak olan gençlerin buluşmasında;"Sağlıkta Milli Teknoloji Hamlesi ile tamamı Türk mühendislerce üretilen, bizi dünya zirvesine taşıyan yerli ve milli çok sayıda dijital sağlık  uygulamasına sahibiz." ifadelerini kullandı.

 




Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fatma özbektaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizden razı olsun inşAllah kardeşlerim her daim duacınızız RABBİM sizlerin soyunuzu soylandırsın boyunuzu boylandırsın inşAllah nesliniz kıyamete kadar sürsün inşAllah.
    Cevapla
  • Höztan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.basiretinizi kuvvetlendirsin
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla