Bakan Nebati: Kafasına göre vaat yazıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Bakan Nebati: Kafasına göre vaat yazıyor
Bakan Nebati: Kafasına göre vaat yazıyor
GİRİŞ 04.05.2023 09:34 GÜNCELLEME 04.05.2023 11:00

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin dört bir yanına üniversiteler kurduk. Eğitim öğretimi teşvik etmek için birçok adım attık. Bu ülkedeki eğitimi; teksir notları kullanılan bir süreçten ücretsiz kitapların dağıtıldığı, teknolojik erişim imkanının yüksek olduğu bir sürece dönüştürdük.

"DÜŞÜNMEDEN KAFASINA GÖRE VAAT YAZIYOR"

Bilimin, evrenselliğinin farkında olarak öğrencilerimizin küresel düzeyde iletişimini artırdık. Diğer ülkelerle değişim programlarının uygulamasını artırdık, tahsilde olan gençlerimizi pasaport harcından istisna tuttuk.

Biz, bu ve benzeri birçok teşvikle bir Teknofest gençliği oluşturmaya çalışırken; CHP Genel Başkanı ise nasıl yapılır, etkisi ne olur diye düşünmeden kafasına göre vaat yazıyor."

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.