THY, uçuş ağına Polonya'nın tarihi kentini ekledi

Türk Hava Yolları, başkent Varşova'dan sonra Polonya'nın tarihi şehirlerinden Krakow'a uçuş başlattı. Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, "Polonya'nın tarihi eski başkenti Krakow'a haftalık 3 seferi karşılıklı olarak icra edeceğiz" dedi.

THY, uçuş ağına Polonya'nın tarihi kentini ekledi
THY, uçuş ağına Polonya'nın tarihi kentini ekledi
GİRİŞ 01.05.2023 18:26 GÜNCELLEME 01.05.2023 18:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Krakow seferleri dar gövde uçaklarla pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı yapılacak.

THY yolcuları, İstanbul'dan Krakow’a gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 255 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek.

UNESCO tarafından "edebiyat şehri" kabul edilen Krakow, Polonya'nın bilim, kültür ve sanat merkezi özelliğiyle ön plana çıkıyor. Eskiden başkent olması ve birçok tarihi olaya tanıklık etmesinden dolayı Polonya'nın kalbi olarak bilinen şehir, her yıl yerli ve yabancı birçok turisti ağırlıyor.

"KRAKOW'U DA DÜNYAYA THY'NİN EŞSİZ UÇUŞ DENEYİMİYLE BAĞLIYORUZ"

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, Krakow'u THY'nin uçuş ağına katmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olarak Polonya'da Varşova'dan sonra 2. nokta olan Krakow'u uçuş ağına eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Konukçu, "Bu hat ile birlikte bayrak taşıyıcımız 129 ülkede 343'üncü noktasını açmış oldu. Polonya'nın tarihi eski başkenti Krakow'a haftalık 3 seferi karşılıklı olarak icra edeceğiz. Krakow'u da dünyaya THY'nin eşsiz uçuş deneyimiyle bağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce gurbetcilere sahip cikin hannover gibi koca şehirden ankaraya bu sene direk uçuş yok tam bir rezalet fiyatlar inanılmaz derecede pahalı kimse alamıyor böyle olmaz thy yetkilileri uyuyormu kim dur diycek bunlara devletin havayolu na yakışıyormu bunlar ??
    Cevapla