Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini sahiplendi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından komik bir paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı ÖTV indirimi müjdesini sahiplendi.

Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini sahiplendi!
Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini sahiplendi!
GİRİŞ 25.04.2023 16:59 GÜNCELLEME 25.04.2023 16:59
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Bursa'da bir müjdeyi daha vatandaşlara duyurdu. Erdoğan, otomotiv sektörünü canlandıracak ve ticari araç sahiplerinin araçlarının yenilemesini sağlayacak, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetini çıkaracaklarını açıkladı. 

Erdoğan, ticari taşımacılık yapan esnaftan aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV alınmayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı'nın bu müjdesi taksi, dolmuş, minibüs ve otobüs esnaflarına büyük bir indirim sağlarken, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. 

BABACAN ÖTV MÜJDESİNİ SAHİPLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinin ardından Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan bugün komik bir paylaşım geldi. Babacan, Erdoğan’ın ticari aracını yenilemek isteyen esnaftan ÖTV alınmayacağı müjdesini sahiplenerek Twitter hesabından “Bir vaadimiz daha hayata geçti. Düşünün ki bizim eylem planımızdaki tüm maddeler gerçekleşirse nasıl olur? Hepimiz mutlu oluruz değil mi? Biraz daha sabır” ifadelerini kullandı.

Babacan paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Arkadaşlar bir vaadimiz daha hayata geçti. Yapamadıklarını düşününce devede kulak ama takdir ediyoruz. Bunlardan memnun olduğunuzu biliyorum, düşünün ki bizim eylem planlarımızdaki tüm maddeler gerçekleşirse nasıl olur? Hepimiz mutlu oluruz değil mi? Biraz daha sabır.”


İLK ÖTV İNDİRİMİ DEĞİL

Babacan'ın sahiplenmeye çalıştığı müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk ÖTV indirimi müjdesi değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÖTV indirimi uygulamasını 2016 yılında da hayata geçirmişti. 2016 uygulanan ÖTV muafiyetiyle toplam 70 bin yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnaf araçlarını büyük bir indirimle yenilemişti. Seçimlerden sonra çıkarılması beklenen ÖTV indiriminden bu yıl çok daha fazla sayıda vatandaşın yararlanacağı belirtiliyor. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 55
  • Bircihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gram akıl yok bunlar da millet mademki sizin söylediklerinizi yapiyir siz soyleyin Reis yapsin siz muhalfette kalin diyor
    Cevapla
  • Bariz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı sıyırdı..lan olum sen muhalefet edecen..
    Cevapla
  • YannndaŞŞŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he hee. HERŞEYİ SİZ DÜŞÜNÜP SÖYLÜYORSUNUZ ERDOĞAN DA FİİLİYATA SOKUYOR, 20 SENEDİR BÖYLE ZATEN. UTANIN BİRAZ UTANIN. YÜZÜNÜZ KIZARMAZ BİLİYORUZ DA BİRAZ UTANIN YA HUU.
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa bunları da mı dinliyorlar yahu?!
    Cevapla
  • Fatih34 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis söylüyorsa yapar. Gerisi yalandan başka bir şey bilmez. Amca buna çoban olamazsın dedi. Haklı seni çoban bile yapmazlar Akiiii...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle