Amazon Türkiye'den yüzde 394 zam

Türkiye'ye giriş yaptığı günden itibaren aylık abonelik ücreti 7.9 TL olan Amazon Prime, abonelik fiyatına yüzde 394 zam yaparak 39 TL'ye çıkardı.

Amazon Türkiye'den yüzde 394 zam
Amazon Türkiye'den yüzde 394 zam
GİRİŞ 25.04.2023 09:32 GÜNCELLEME 25.04.2023 10:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Amazon'un sunduğu aylık abonelik sistemi Amazon Prime'a zam geldi.

Amazon sitesinde yer alan bilgiye göre Amazon Prime aylık ücreti 7.90 liradan 39 liraya çıktı.

Amazon Prime üyeliği olanlar, platformdan yaptıkları alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneğinden yararlanabiliyor. Bunun yanında Prime aboneleri Amazon Prime Video gibi ek platformlardan da  ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor.

Amazon'dan Prime üyelik ücretlerine zam açıklaması

Amazon'dan ücret güncellemesi ile ilgili yapılan açıklamada "Prime, Amazon’un tasarruf, kolaylık ve eğlenceyi bir arada sunduğu üyelik hizmetidir. 2020 yılında Türkiye’de hizmete girmesinden bu yana, Prime'ı üyelerimiz için daha da değerli hale getirmek adına yatırımlarımızı sürdürürdük. Hızlı, ücretsiz, sınırsız Prime teslimatına daha fazla ürün seçeneği ekledik, ücretsiz ertesi gün teslimat yapılan il sayısını 17'den 50'ye çıkardık, “Çok Al, Az Öde”, randevulu teslimat ve indirimlere erken erişim gibi yepyeni avantajları üyelerimize sunduk.

Ayrıca Prime Video’da, “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” gibi Amazon Originals içeriklerinin sayısını artırırken, 2022 yılında Türkiye sinemalarının en çok izlenen filmi olan Bergen ve ilk yerli Amazon Originals filmi “Rüyanda Görürsün” de dâhil birçok film ve diziyle içeriğimizi zenginleştirdik.

25 Nisan itibariyle Prime hizmetimizin aylık üyelik fiyatını 39 TL olarak güncelliyoruz. Bu yeni fiyat yeni üyeler için 25 Nisan’dan, mevcut Prime üyelerimiz için 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren geçerli olacaktır. Bu, Türkiye’de Prime’ın hizmete girdiği 2020 yılından bu yana yapılan ilk değişikliktir.

Prime ile üyelerimize benzersiz avantajlar sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." denildi.

 

 

 

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen bugün iptal ettim
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam akilli film yok zaten 7 liraydi 39 olmus almayiz napalim
    Cevapla
  • bir dost 1 yıl önce Şikayet Et
    İptal ediyorum anında
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    100tl de olsa devam ederim. Dürüstler bi kere. pahalıya aldığımız ürüne aylar sonra daha kendiliginden iade ediyorlar. helal olsun aldıkları. kimse şu bu demesin boşuna.
    Cevapla
  • Suluovalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler. Siz yaparsanız biz de iptal ederiz. No problem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle