İSDEMİR, üretimde deprem öncesi kapasiteye ulaştı

İskenderun Demir ve Çelik AŞ (İSDEMİR), üretimin kademeli ve kontrollü bir şekilde başlayarak 6 Şubat'taki depremler öncesi seviyelere ulaştığını duyurdu.

İSDEMİR, üretimde deprem öncesi kapasiteye ulaştı
İSDEMİR, üretimde deprem öncesi kapasiteye ulaştı
GİRİŞ 25.04.2023 09:08 GÜNCELLEME 25.04.2023 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İSDEMİR'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, sigorta ekspertiz ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Üretimin deprem öncesi seviyeye ulaştığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"13.02.2023 ve 17.02.2023 tarihli özel durum açıklamalarımızda Şirketimizin üretim tesislerinde deprem felaketi nedeniyle durum tespit çalışmalarının yürütüldüğü ve üretime ara verildiği belirtilmiştir. İsdemir'de kademeli ve kontrollü bir şekilde üretime yeniden başlanmış olup deprem öncesi üretim seviyelerine ulaşılmıştır. Sigorta ekspertiz ve hasar tespit çalışmaları devam etmektedir ve daha önceki açıklamalarımızda paylaşıldığı üzere Şirketimizin deprem kaynaklı oluşacak hasarları sigorta teminatı kapsamındadır. Konuya ilişkin gelişmeler olması halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    60 TL ( ytd)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur olur herşey olur ben eğer taa soldan buraya kadar gelmişsem olmayacak birşey yok önemli olan umudu yitirmemek ve ülkesini doğduğu yeri sevmek gerisi teferuat
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    YAAA HAKK GÜÇ ver devletime
    Cevapla