TMSF, Adabank'ı satışa çıkardı

TMSF, bugüne kadar 13 kez ihaleye çıkmasına rağmen satılamayan Adabank’ı 210 milyon TL muhammen bedelle yeniden satışa çıkarıyor.

GİRİŞ 19.04.2023 08:46 GÜNCELLEME 19.04.2023 11:51

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank’taki yüzde 96,68234 oranındaki hissesi için 14. kez satış ihalesi düzenleyecek. İhale, kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayıp katılımcı sayısına bağlı olarak açık artırma ya da pazarlık usulüyle devam edecek.

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre; 24 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek ihale için muhammen bedel 210 milyon TL olarak belirlendi.

Bankanın değerleme işlemleri dünyanın önde gelen bağımsız danışmanlık şirketleri arasında yer alan Deloitte tarafından yürütüldü.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.