Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ikramiye krizi

6'lı masanın Cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilere 15 bin lira ikramiye vaadinde bulunurken Ankara Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına ikramiye yatıramadı. Çalışanlar bayram ikramiyelerini mayıs ayında alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ikramiye krizi
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ikramiye krizi
GİRİŞ 18.04.2023 17:25 GÜNCELLEME 18.04.2023 17:26
Bu Habere 238 Yorum Yapılmış

Muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin emekliye her bayram verdiği ikramiyelerini eleştirerek emekliye 15 bin TL vaadinde bulunurken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan ikramiye krizi dikkat çekti.

Buna göre Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda emeklilere her bayram asgari ücret tutarında ikramiye verileceğini, seçimden sonra ise bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerini hemen hesaplara 15 bin TL olarak yatıracağını söyledi.

Kılıçdaroğlu bu vaadini duyurduğu şu günlerde CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) ikramiye krizi yaşanıyor.

BELEDİYE İKRAMİYELERİ ÖDEYEMEDİ

Belediyenin şirketi BELKA personellerine Ramazan Bayramı ikramiyelerini ödeyemedi.

Belediye, ikramiyenin mayısın ilk haftası yatırılacağını belirterek çalışanlarına SMS gönderdi.

ABB'den çalışanlara gönderilen mesajda, "Değerli mesai arkadaşımız, Ramazan Bayramı'na ait ikramiye ödemeleri mayıs ayının ilk haftasında yapılacaktır. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı da şimdiden en içten dileklerimizle kutlarız." ifadelerine yer verildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 238
  • Durus 11 ay önce Şikayet Et
    CHP postunu giymiş İYİ partli
    Cevapla
  • Durus 11 ay önce Şikayet Et
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
    Cevapla
  • Enişte 11 ay önce Şikayet Et
    Sizin yorumcular o kadar cahil ki ne iki kelimeyi bir araya getiriyorlar nede imla var. Burada boş boş yorumlar yapacağınıza biraz kitap okuyun da Türkçeniz düzelsin ama nerdeeee
    Cevapla
  • Damla 11 ay önce Şikayet Et
    Nede derken de ayrı yazılır
    Cevapla
  • Enişte 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlarla oyunuzu arttıramazsınız,çamur atacak meselede bulamıyorsunuz.Seçimi kaybetme paniği belliki sizide sarmış.Maalesef iktidar son günlerini yaşıyor.Helvalar karılacak düğün bayram yapacağız.
    Cevapla
  • ferhat 11 ay önce Şikayet Et
    Ke mal İngiltere'den 300 milyar dolar getirdi ya versin ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle