Tarım Kredi marketlerinde 'fiyat sabitleme' uzatıldı

Tarım kredi marketlerindeki 900 gıda ve temizlik ürününde sabit fiyat uygulaması 1 ay daha uzatıldı.

GİRİŞ 18.04.2023 11:41 GÜNCELLEME 18.04.2023 14:14
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayı başında Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde başlatılan 900 ürünü kapsayan “Sabit Fiyat” kampanyasına vatandaşların göstermiş olduğu çok yoğun ilgiye karşılık olarak “Sabit Fiyat” kampanyası 1 ay süreyle uzatılmasına karar verildi.

HANGİ ÜRÜNLER İÇİN GEÇERLİ OLACAK?

Tarım Kredi'de satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK'ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Ramazan sonrası 1 ay daha fiyat artışı yapılmayacak.

Tarım Kredi Kooperatif Market'te Ramazan Bayramı'na özel yeni indirimler listesiTarım Kredi Kooperatif Market'te Ramazan Bayramı'na özel yeni indirimler listesi

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Sehl 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman kooperatif zincir marketlerine gitsem sinek avlıyorlar, gerçekten fiyatları çok pahalı, kuruluş amaçlarının tersine bir fiyat uygulamaları var, hani kendi bacağına sıkmak deyimi bar ya..
    Cevapla
  • Melih b 1 yıl önce Şikayet Et
    Koopbakkallar çoğalırsa zincir marketlerin ciroları düşer.. Marketler büyük zamlardan vazgeçmek zorunda kalır Aktüel ürünlerde yasaklanirsa, marketler pes eder. Züccaciye, tekstil, ayakabıcı esnafı yeniden ortaya çıkar
    Cevapla
  • Feridun 1 yıl önce Şikayet Et
    1 ay içinde yapacağı zamı hesaplayıp fiyat sabitliyorlar o marketlerin hepsine her hafta 3 ile 5 lira zam geliyor her ürünü yok şöyle ceza kesecez yok böyle ceza kesecz nerde yine bildiklerini okuyorlar
    Cevapla
  • Hakki 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin değil bu market şu var sadece daha güvenli ürün satıyor
    Cevapla
  • Sabitleyin Bakalım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra sabitlesen ne olur. Fiyatlar almış başını gitmiş. Siz inanlarla dalga geçmeye devam edin o sabitlendi bu sabitlendi ayağına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle