Bayram öncesi ikinci el otomobil pazarında hareketlilik

Bolu'da vatandaşlar Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala ikinci el otomobil pazarında yoğunluk oluşturdu.

Bayram öncesi ikinci el otomobil pazarında hareketlilik
Bayram öncesi ikinci el otomobil pazarında hareketlilik
GİRİŞ 16.04.2023 13:02 GÜNCELLEME 16.04.2023 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bolu'da vatandaşlar Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala ikinci el otomobil pazarında yoğunluk oluşturdu.

Aşağı Soku Mahallesi'nde bulunan ikinci el otomobil pazarı alıcılarını ağırladı. Havanın da güzel olması sebebiyle vatandaşlar pazarda yoğunluk oluşturdu. Ramazan ayının son ikinci el otomobil pazarında, bayram öncesi araç almak isteyen alıcılar pazarlıklara başladı.

"VATANDAŞ BAYRAM ÖNCESİNDE ARABASINI ALMAK İSTİYOR"

Bayram sebebiyle yoğunluk yaşandığını belirten otomobil satıcısı Gürkan Güler, "Bu yoğunluk bayram haftasının olmasının yoğunluğu. Hava da güzel. Kurların yüksek olması sebebiyle otomobil alımında talep var. 2 haftadır zaten piyasa hareketli. Vatandaş da bayram öncesinde arabasını almak istiyor" dedi.

"BAYRAM ÖNCESİ YOĞUNLUK VAR"

Otomobil satan Yiğit Yakar ise "Bayram öncesi yoğunluk var. İnsanlar artık piyasaya yetişemediği için bir an önce ihtiyaçlarını karşılama derdinde. O yüzden hızlı bir şekilde araç ihtiyaçları için pazarda dolaşıyorlar, geziyorlar, hareketli günler bu günler. Bu yoğunluk bayram için değil sadece, Haziran ve Temmuz ayına kadar devam edecek gibi görünüyor" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 1
  • enes 1 yıl önce Şikayet Et
    10-15 yaşında araç 400-500 bin satılabiliyorsa, ekonomik krizden bahsetmek yersiz. kendimize yapıyoruz her fiyatlanmaya razı oluyoruz.
    Cevapla