GİV'den Kahramanmaraş'ta depremzedelere İftar

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) depremzedeler ile iftar yemeğinde buluştu. İftarda, bir arada olmanın ve dayanışmanın gücüyle zor günlerin atlatılacağı mesajı bir kez daha verildi.

GİV'den Kahramanmaraş'ta depremzedelere İftar
GİV'den Kahramanmaraş'ta depremzedelere İftar
GİRİŞ 14.04.2023 11:17 GÜNCELLEME 14.04.2023 11:17

11 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından afet bölgesinde desteklerini sürdüren GİV, Beyoğlu Belediyesi'nin Kahramanmaraş’ta kurmuş olduğu ‘Kardeşlik Sofrası’nda depremzedelere iftar yemeği verdi. GİV Genel Başkanı Mehmet Koç ve İcra Üyeleri, depremzede vatandaşlar ile Ramazan ayının uhrevi atmosferinde bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ülke olarak unutamayacağımız acılar yaşadığımızı belirten GİV Genel Başkanı Mehmet Koç, "Allah hepimizi böyle afetlerden korusun. Hepimize büyük geçmiş olsun. Yardımlaşmayı seven büyük bir ülkeyiz ve yaraları sarmaya çalışıyoruz. Büyük bir devletimiz var. Bu kadar büyük bir afet dünyanın neresinde olursa olsun benzer problemler yaşanırdı. İnşallah bundan sonra yapılan çalışmalarla bunlar da en aza indirilir. Maddi kayıplar yerine gelir ama can kayıpları tabi ki de kolay değil. İnşallah hepsi şehit olduğuna inanıyoruz. GİV olarak yönetim kurulumuz, icra kurulumuz, şubelerimiz ve üyelerimizle beraber depremlerin ardından ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlarımızı gerçekleştirdik. Türkoğlu ilçesinde kurulumuna başlanan konteyner kentimizde çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Depremin yaraları tamamen sarılana kadar desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

GİV Genel Başkanı Mehmet Koç ve İcra Üyeleri iftar programı öncesinde konteyner kent bölgesine giderek incelemelerde de bulundu.

GİV, Hareket Spor Kulübü tarafından düzenlenen "İyilik Kupası"na sponsor olmuş, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Adana, Gaziantep ve Osmaniye illerindeki 100 bini aşkın depremzede çocuğun moral bulması için de destek vermişti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.