EYT'liler ilk maaşını alıyor!

EYT kapsamında emekli olanlar da dahil milyonlarca emeklinin maaş ve bayram ikramiyesi yarın ödenmeye başlayacak.

EYT'liler ilk maaşını alıyor!
EYT'liler ilk maaşını alıyor!
GİRİŞ 13.04.2023 06:16 GÜNCELLEME 13.04.2023 08:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli aylık ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacağını duyurdu. Emekliler aylıklarını yarın almaya başlayacak. Böylece EYT'liler de ilk aylıklarını almış olacaklar.

Buna göre, SGK kapsamında ödeme günü 17, 18, 19, 20 Nisan olan emeklilere hem aylık hem de bayram ikramiyesi yarın ödenecek. Ödeme günü 21, 22, 23 Nisan olanlara ise 15 Nisan'da ödeme yapılacak. 24, 25, 26 Nisan'da aylık alanların aylık ve ikramiyeleri ise 16 Nisan'da hesaplarında olacak.

Bağkur kapsamında ödeme günü ayın 25 ve 26'sı olanların aylık ve ikramiyeleri 17 Nisan'da ödenecek. Ödeme günü, ayın 27 ve 28'i olanların ise 18 Nisan’da hesaplarına yatırılmış olacak.

Emekli sandığı kapsamında aylık alanların da Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19 Nisan'da ödenecek. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli maaşı alan varsa içinizde bana burdan yazabilirmi
    Cevapla
  • EYT li 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence SGK her gün günlük sonuçlanan dosya numarasını açıklamalı. Veya bekleyenler arasında kaçıncı sırada olduğunu her bir EYT liye bildirmeli. Tıpkı banka sıra numarası gibi
    Cevapla
  • EYT li 1 yıl önce Şikayet Et
    Sani bu işlem en az bir yıl sürecek gibime geliyor. 3 mart 08:38 başvuru an itibariyle gelen evrak beklemede
    Cevapla
  • EYT li 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim nasıl maaş alıyor anlamış değilim. 3 mart saat 08:38 başvurum an itibariyle gelen evrak beklemede. Bu maaş alanların dosyası hangi ara işleme alındı ve hangi sırayla bilen var mı?
    Cevapla
  • GARA ÇOCUK 1 yıl önce Şikayet Et
    BİR KISIM şanslı EYTliler maaş alacak olabilir .Neye göre emekli edildiler bilmiyorum. Ama ben ilk gün başvurdum ,adım A harfi ile ,soyadım da A harfi ile başlıyor ve hala işleme dahi alınmadı. Yani ;emeklilik başvuru sırasına göre değil ,isim sırasına, soyisim sırasına göre de değil ,anladım.Neye göre sıra oluşturuldu onu anlamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle