Elon Musk: Twitter'ı satmaya hazırım

Twitter’ın CEO’su Elon Musk, BBC'ye verdiği bir röportajda şirketin yönetilmesinin oldukça zor olduğunu ve doğru kişi gelirse Twitter'ı satabileceğini açıkladı.

Elon Musk: Twitter'ı satmaya hazırım
Elon Musk: Twitter'ı satmaya hazırım
GİRİŞ 12.04.2023 10:53 GÜNCELLEME 12.04.2023 11:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Twitter'ı 44 milyar dolarlık bir meblaya satın aldığı 2022'nin son çeyreğinden bu yana tartışmaların odak noktasında olan CEO Elon Musk BBC'ye verdiği röportajda satış için ilk sinyali verdi.

Musk, Twitter'da işlerin dışarıdan gözüktüğünden daha yorucu olduğunu vurgulayarak, "Ofiste kimsenin uğramadığı bir kanepem var ve bazı günler orada uyuyorum" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK TWİTTER'I SATMAYA HAZIR

Tesla ve SpaceX gibi alanında dünya devi olan firmaların kurucusu ve CEO'su görevinde olan multi milyarder Elon Musk, Twitter'ı yönetmenin beklediğinden zor olduğunu kabul etti. Twitter'ı 44 milyar dolara (35.4 milyar sterlin) karşılığında satın alan Elon Musk'ın o günden bu yana değer kaybetmeye devam eden sosyal medya uygulamasında yaptığı değişiklikler tartışma konusu olmaya devam ederken Musk verdiği röportajda "Doğru kişi gelirse Twitter'ı satmaya hazırım" açıklamasında bulundu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 6
  • barbaros 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim staj cozulsun sonra satarsin hergun 1 milyon tweet atiyoz sesimiz duyulsun diye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    mavi tık yeni para kazandırmaya başladı onu saymazsak. bu sosyal medya şirketlerinin üretip sattığı yasal olarak para kazanabileceği hiçbir argüman olmadan. o kadar personel. on numara ofisler.. dünya kadar masraf. ve milyar dolarlık şirket değerleri. bu adamlar aslında çok büyük bir üretimin parçası kapitalist sistem için köle üretme fabrikaları.
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    reklamdan kazanıyor
    Cevapla
  • Maskesiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç para istiyon ağa?
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    1 $ veririm sembolik olarak yoksan batana kadar devam...alanın elinde patlar...
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak biz satın alalım kurtulalım şu illetten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle