Bakan Kirişci, Muğla'da 'sipsi' çaldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Muğla'da, '14'üncü Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda karşılaştığı sipsi ustası Ramazan Mercan'ın kasketini takıp, sipsi çaldı.

Bakan Kirişci, Muğla'da 'sipsi' çaldı
Bakan Kirişci, Muğla'da 'sipsi' çaldı
GİRİŞ 01.04.2023 16:45 GÜNCELLEME 01.04.2023 16:45

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Milas'ta düzenlenen '14'üncü Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı.

Fuarda yöresel kıyafetli kadınların çiçeklerle karşıladığı Bakan Kirişci, fuar alanında stant açanlarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Üreticiler, Bakan Kirişci'nin sektördeki sorunları dinlediğini ve çözüm yolları için çaba harcadığını ifade etti. Bakan Kirişci, fuarda, sipsi ustası Ramazan Mercan ile bir süre sohbet etti.

Kirişci, ardından Mercan'ın çok beğendiği kasketini takıp Sipsi çaldı. Bakan Kirişci'ye fuarda Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Muğla Valiliği'ndeki brifingin ardından Bakan Kirişci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde tarım sektörü temsilcileriyle toplantı gerçekleştirecek.

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL