Bakan Nebati'den Meral Akşener'e cevap
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ifadelerine yönelik açıklamada bulundu.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in iftira ve çarpıtmalarına cevap verdi.
Bakan Nebati yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Meral Akşener,
Bugün bir konuşmanızda, sayısız iftira ve çarpıtmalarınıza bir yenisini daha eklemişsiniz. Şahsımı hedef alarak bazı ithamlarda bulunmuşsunuz. Peşinen söyleyeyim, asıl sorun anaokulu seviyesindeki teşbihinizle ifade ettiğiniz gibi "Nemo" olmakta değil. Asıl sorun, gerçekleri sürekli çarpıtarak bir çıkar elde etme arayışında olmanızdır.
Anlaşılan, siz hırslarınız uğrunda, her yol mübah anlayışıyla ilerlerken, partinizde yaşanan kopuş ve istifaların çıkardığı gürültüyü bastırabilmek için ucuz benzetmeler, çarpıtma ve iftiralardan medet uman bir konumdasınız.
Ülkemizde deprem afetlerinin, sel afetlerinin yaşandığı bir süreçte, sizler masaların etrafında ikbal pazarlıkları yapıp, tiyatro sahnelerini aratmayacak oyunlarla masadan güya kalktığınızda, kulağınızdan tutup o masaya sizi tekrar kimler oturttuysa onlara söyleyin, bizler, ilk günden bu yana milletimizle yan yana, tek yürek halinde gece-gündüz sahada mücadele etmeye devam ediyoruz.
Bizler, EYT'li vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmak için çalışıyoruz. 3600 Ek Gösterge için çalışıyoruz. Emeklilerimizi bir nebze rahatlatabilmek için çalışıyoruz. Depremzede ve selzede vatandaşlarımızın yaralarını her bakımdan en iyi şekilde sarmak için çalışıyoruz.

Öyle sizler gibi afet bölgesine gidip steril ve göstermelik fotoğraflar çektirdikten sonra hemen konforlu genel merkezlerimize kaçarak koltuk kapmaca oynamıyoruz.
Esasen kafanızı kişisel ikbal hesaplarınızdan kaldırıp etrafınıza şöyle bir baksanız bunların tümünü siz de zaten çok net bir şekilde göreceksiniz. Eğer "Yok, ben kafamı ille de gömmeye kararlıyım" diyorsanız siz zahmette bulunmayın, afetzede vatandaşlarımız için gecikmeksizin attığımız adımların bir kısmını bu bağlantıdan hemen okuyabilirsiniz.
Sayın Akşener, çok net ifade edeyim: Gerçekleri eğip bükerek kendi eğrilerinizi düzeltebileceğinizi sanıyorsanız kesinlikle büyük bir yanılgı içindesiniz."
Sayın @meral_aksener,
— Dr.Nureddin NEBATİ (@NureddinNebati) March 29, 2023
Bugün bir konuşmanızda, sayısız iftira ve çarpıtmalarınıza bir yenisini daha eklemişsiniz. Şahsımı hedef alarak bazı ithamlarda bulunmuşsunuz. Peşinen söyleyeyim, asıl sorun anaokulu seviyesindeki teşbihinizle ifade ettiğiniz gibi https://t.co/NiJ9YOxSKD… pic.twitter.com/Q1LCPdOs7g
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet Etmaral kendi pozisyonunu örtmek için zirvalamaya başladı oda ne yapsın ama hdpkk nın kucağına itildiBeğen
-
Garip izmir 2 yıl önce Şikayet EtSayın bakanım. Bir iftiraya yanıt ancak bu güzellikte verilirdi. Anlayana. Ağzınıza saglikBeğen Toplam 1 beğeni
-
Milletin ferdi 2 yıl önce Şikayet EtMeral teyze hiç boşuna uğraşma. Çığırtkanlık yaparak hdp yi gizleyemezsin.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Öğretmen 2 yıl önce Şikayet EtAsıl kayıp balık kemoya abd de 8 saat nerede kayboldu diye soracaktınBeğen Toplam 2 beğeni
-
Vatansever 2 yıl önce Şikayet EtSayın Bakan Helal Olsun Allah Razı Olsun Az bile söylemiştiniz.Beğen Toplam 1 beğeni