Erdoğan müjdeleri peş peşe sıraladı: Elektrik ve doğal gazda çifte indirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayide kullanılan doğalgaza da yüzde 20 indirim yapıyoruz.

GİRİŞ 29.03.2023 12:32 GÜNCELLEME 29.03.2023 14:51
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na enerjide iki önemli müjdeyi duyurdu.

Pazartesi günü TOGG yönetim kurulu üyeleri misafirimiz olacak. TOGG 177 binin üzerinde sipariş aldı. Ülkemiz, ilk yerli otomobiline sahip çıktı.

"PAZARTESİ İLK ARACIMIZI TESLİM ALACAĞIZ"

Her başarının ardında, işte böyle bir emek, büyük bir sabır, büyük bir gayret var. Üretilecek ilk TOGG'a talip olduğumuzu söylemiştik. Pazartesi inşallah ilk aracımızı teslim alacağız.

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZA İNDİRİM

Peş peşe indirim müjdesi veren Erdoğan, ''Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı doğal gaz tarifesinde nisandan itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz'' açıklamasında bulundu.

YENİ MÜJDENİN SİNYALİ VERİLDİ

Erdoğan "Arefe günü Karadeniz gazının Filyos işleme tesisine getirdiğimizde milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak." diyerek yeni müjdelerinde sinyalini verdi.

1000 MADENCİ ALINACAK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya 1000 madenci alıyoruz." dedi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 118
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Reis.. Allah yar ve yardımcın olsun..
    Cevapla
  • Cskn 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanayiye indirim yapılmasın onlar zaten zam olarak yansıttı artışları. İndirim sonrası fiyat indirmeyecekler ama tekrar zam olursa yine zam yapacaklar. .. sadece hane halkına indirim yapılsın. .
    Cevapla
  • Seyfi 1 yıl önce Şikayet Et
    doğalgaz evlere değil ki sanayiye yapılmış
    Cevapla
  • ANALİZYORUM 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğal gazdaki %20 yaz indirimi önümüzdeki kasım ayına kadar cebime yansıması 60 tl olacak. Kasımda yapılacak %45 ocakta yapılacak %60 doğalgaz zammı ile %100 ün üzerinde olacağı kesindir. Ayrıca seçim sonrası ekmek 18 tl, yani her şeye çok büyük zamlar geliyor, 5 litrelik ayçiçek yağı 800 tl olacak. Bu bir hezeyan değil, erdoğan önlem almazsa anamız ağlayacak Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Guldum 1 yıl önce Şikayet Et
    Secimden sonra erdogan haksiz zamlarin onune gececek suan elinde olanlari yapiyor secimden sonra ozel sektorle mucadele edecek ulkeyi kimsenin kumpasina birakmaz erdogan akp kazansin daha iyi olacak ulke kaybederse enflasyondan kafayi kaldiramayacaksin ve ulke batti yalaniyla imf den borc alacak chp 80 li 90 li ecevitin zamanina donmek istiyosan chp ye oy ver
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Birader,bizim köyde şoyle derler, Biraz ufak at civcivler aç kalmasın diye... KK bile bu kadar sallamadı.. Trol olmasan bile tam trollük yorum yapmışsın.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri de rekolteye mekolteye göre fiyat tahmini yap diyor. Çok güldüm. Arkadaş uzayda yaşıyor olmalı ki, bu ülkede fiyatları lobilerin belirlediğinin haberi yok. Arkadaş tahminini düşük bile tutmuş.
    Cevapla
  • Ata 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok attın jardesim hayal kuruyorsunuz
    Cevapla
  • Analizatör bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle uyduruk şeyler yazacağına bilgi içerikli bir şey yaz da faydası olsun. Ekmek 18 olacak diyorsan buğday rekoltesini gelecek yıl fiyatını ithalat miktarını bilmem lazım mesela kaldı ki yerli buğday ihracatı şu an yasak öyle kafadan atarak olmaz bu işler
    Cevapla
  • Meto 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi sallamışsın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    peki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle