Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi

Uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki artış pompaya yansıdı. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 80 kuruş zam geldi.

GİRİŞ 28.03.2023 09:04 GÜNCELLEME 28.03.2023 09:49
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı ortalama 21.36 liraya çıktı. Fiyat Ankara ve İzmir'de 21.73 lira oldu. Bursa'da 21.70 lira, Antalya'da ise 22.27 liraya yükseldi.

Geçen hafta da motorine benzer şekilde 80 kuruşluk zam gelmişti.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 38
  • İsyankar okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen zam haberini gelmeden önce haber yapın da, vatandaş bir depo benzini bari zamsız fiyattan doldursun. Zam geldikten sonra haber yapmanın bir anlamı yok bence. Lütfen biraz duyarlı olalım. Biz zammın geleceğini muhalif başından öğreniyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen yine de depoyu fulle. Zam nasıl olsa yine gelecek
    Cevapla
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Altmış litrede 50 lira fark yapar sonra istasyonlarda 50 lira için kuyruklara giriyorsunuz işi olanıda işinden ediyorsunuz asıl sizin gibiler duyarlı olsun
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol fiyatları düşmesinin üzerinden birkaçgün geçtikten sonra akaryakıt düşecek diye haber veriliyor birkaçgün sonrası için fakat petrol fiyatları yükselir yükselmez aynı gün zam geliyor.
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    83 dolardan 73 dolara indi petrol benzinde kuruş indirim gelmedi , şimdi 78 'e çıkınca zam geliyor. Adil olması için piyasalarda indirim olduğunda da direkt indirim yansıtılmalı.
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi utanmaz arlanmaz firmalar piyasa zam yaparlar, fiyatt düşünce sesleri çıkmaz, biraz yükselince hemen zaam,
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dış güçlerin oyunu
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    hani 80 krş indirim geliyordu salı gün zam yapma kararımı aldınız? brend geçen hafta 72 dolara düşmüştü indirim yapılmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle