Bakan Kurum: Tuzla'da 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin İlk Evim Tuzla kuralarında 9 günde 14 bin 838 hak sahibinin belirlendiğini duyurdu.

GİRİŞ 25.03.2023 16:07 GÜNCELLEME 25.03.2023 16:20
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.

Bakan Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında İstanbul Tuzla'da yapılan kura çekiminde 9 günde 14 bin 838 hak sahibinin belirlendiğini bildirdi.

Açıklamasında, İstanbul’un direncini afetlere karşı yükseltecekleri bilgisine yer veren Bakan Kurum, ''İstanbul’umuzu başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için güvenli konutlar yapmayı sürdürüyoruz. TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik'' ifadelerini kullandı.

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Mehmet Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Listeler yayınlanamaz mi?
    Cevapla
  • Strateji 1 yıl önce Şikayet Et
    Müstakil arsalara 2 katlı daire yapılabilsin anne baba gelir belki birlikte yaşayanlar vardır satın hemen kasaya para gelsin alt yapı sonra gelir
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiralar uçtu bur arsaları derhal dağıtın parselleyip verin parsellemek çok zor değil hem para girer kasaya alt yapı sonrada yapılır Ankara İstanbul Konya Sivas burda daire kalmadı
    Cevapla
  • Kiraci 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden önce şu arsaları dağıtırlarsa iyi olur kira baskısı hat safhada insanlar dayanamaz oldu parselleyip satmak çok mu zor alt yapı sonradan da yapılır verin araları insanlar evlerini yapsın
    Cevapla
  • Memleket Yürekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Evleri 150 m2'den küçük yapmayın yoksa aile filan kalmıyor. LÜTFEN insanların evleri yaşanılabilir olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle