Başkan Erdoğan canlı yayında açıkladı: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL oldu!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşı ile ilgili yeni müjdeyi verdi. Erdoğan, ''Çalışmamızı yaptık, burada açıklayacağım. Güzel bir müjde vereyim. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 olacak.'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 23.03.2023 01:36 GÜNCELLEME 23.03.2023 01:36
Bu Habere 1046 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, emekli maaşlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7 BİN 500 TL OLACAK

Başkan Erdoğan ''Çalışmamızı yaptık, burada açıklayacağım. Güzel bir müjde vereyim. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 olacak. 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN PAYLAŞIM

Resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''En düşük emekli aylığını 7 bin 500 liraya yükseltme kararı aldık. Milletimize, tüm emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1046
  • Hasan Çağrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da memurları düşünün. Az da olsa memurlara da bir ara zam yapılsa çok iyi olur
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Memurlar hiç doymaz doymayacaksa
    Cevapla
  • EMEKLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce RABBİM, devletimize zeval vermesin. Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin.Allah devletimizi muhafaza etsin. FETÖ ,CHP,HDP nin bir şekilde de olsa ülke yönetiminde söz sahibi olması imtihanı ile Rabbım bizi imtihan etmesin. AMİN
    Cevapla
  • Naz 1 yıl önce Şikayet Et
    3 kuruş için teröristler mi yönetsin istiyorsunuz ülkeyi.. tüm dünya ekonomik krizle mücadele içindeyken yok benim maaşım az, zam az oy yok diyenler şaka gibisiniz gerçekten… mal mülk hepsinin yalan olduğunu hala anlamayan bir millet olmuşuz yazık gerçekten,,
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    pahalılık olması alım gücünü düsuruyor.ama bu 35 yıl tavandan prim ödeyenlere maaş olarak neredeyse fark kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle