10 TL olan pideyi 7.5 TL'den satacaklar!

Çankırı'da fırıncılar tarafından alınan kararla Ramazan ayı boyunca 300 gram pide 7,5 TL'ye satılacak.

GİRİŞ 22.03.2023 22:04 GÜNCELLEME 23.03.2023 10:25
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türkiye Fırıncılar Federasyonu 300 gramlık ramazan pidesinin 10 liradan satılacağını açıklamıştı. Çankırı'da ise fırıncılar tarafından alınan kararla 300 gramlık pide 7,5 liradan satışa sunulacak. Çankırı'da yumurtalı ve susamlı 300 gram pide ise Ramazan ayı boyunca 10 TL'den satışa sunulacak. Çankırı'da uzun yıllardır ekmek fırını işletmeciliği yapan Uğur İskilipli, vatandaşlar tarafından en çok kara fırın pidesinin tercih edildiğini söyledi.

Ramazan'ın gelmesi ile pide telaşının da başladığını kaydeden İskilipli, "Ramazan geldiği zaman pide fiyatı merak ediliyor. Pide için görüşmelerimizi yaptık, fiyatlarımızı belirledik. 300 gram pide için 7,5 lira olarak fiyat verildi. 300 gram pide, 7,5 liradan satılacak. Bunun yanı sıra, susamlı, yumurtalı pide 10 TL'den satılacak. Gramı arttıkça da 15-20 TL civarda satılacak. Ramazan da işte tatlı bir telaş. Halkımızda, fırıncılar da bu heyecan var. İnşallah hayırlara vesile olur. Kazasız belasız bu Ramazan'ı da atlatırız" dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Esat 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum'da 12 TL rekor bizde
    Cevapla
  • Misafir 123 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kqbul eylesin
    Cevapla
  • Şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Çankırıya selam olsun.
    Cevapla
  • şaban 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşınızı bereketlendirsin . İşinize ve yuvanıza huzur versin .
    Cevapla
  • Huseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankara denekleri ve diger dernekletde firincilar yapsa yapanlarda para kazaniyor luyfen
    Cevapla
  • İSMAİL 1 yıl önce Şikayet Et
    yüce ALLAH sizden razı olsun diğer aç gözlü fırıncılar sizi örnek alsın sonuçta sizde bu işten para kazanıyorsunuz onlarda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle