Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Ankara’da daha önce azami fiyatı 10 lira olarak belirlenen 300 gramlık Ramazan pidesi 9 liradan satılacak.

Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
GİRİŞ 22.03.2023 11:06 GÜNCELLEME 22.03.2023 11:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara Ticaret Odası (ATO) 16 numaralı Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi, 300 gramlık Ramazan pidesinin fiyatını 10 lira yerine 9 lira olarak belirledi. ATO Başkanı Gürsel Baran, bu konuda hassasiyet gösteren Başkentli fırıncılara teşekkür ettiğini söyledi.

Yazılı açıklama yapan Gürsel Baran, depremin yaralarının sarılmaya başlandığı sürecin tamamlanması için birlik ve beraberlik ikliminin korunması gerektiğini bildirdi. Perşembe günü başlayacak Ramazan ayının bu açıdan bir fırsat olduğunun altını çizen Baran, “Ankara Ticaret Odası’nın 16 No’lu Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi’nin dayanışma hassasiyetiyle, Başkent’te daha önce azami fiyatı 10 lira olarak belirlenen 300 gramlık Ramazan pidesinin, 10 lira yerine 9 lira olarak satılması kararı aldı” dedi.

En fazla depremzede misafir eden ilin Ankara olduğuna vurgu yapan Baran,  “Ramazan hem maddi hem de manevi olarak arınma ayı. Afetler sonrasında gelen bu rahmet iklimi yaralarımızı sarmak için de bir fırsattır. 11 ilimizde yıkıma yol açan bu depremin etkilerini en aza indirmenin ve hafifletmenin yolu birlik ve beraberliği güçlendirmek ve bu açıdan her fırsatı değerlendirmektir. Depremin etkilediği vatandaşlarımız, birçok şehirde geçici veya kalıcı olarak ikamet etmeye, yaşam sürdürmeye başladı. Başkentimiz de en fazla depremzede misafir eden il durumunda” ifadelerini kullandı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ys4410 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililer sadece açıklama yapsın. Gerçekler başka Ankara da yumurtali pide 15 TL.
    Cevapla
  • eytli 1 yıl önce Şikayet Et
    e hepsinin bir hesabi var allah gozlerini doyursun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu akşam Pendik te 15.00 TL. Ye aldım
    Cevapla
  • Kütahya 1 yıl önce Şikayet Et
    kütahya da pide 12.5 lira yumurtalı bol susamlı 18 lira yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ömer Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    duyun millet yumurtali kayseride 15 oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle