Avdagiç: "Togg kapıyı aralamadı, sonuna kadar açtı"

İstanbul Ticaret Odası(İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Togg dijital geleceğimiz için önemli bir kapıyı aralamadı, sonuna kadar açtı" ifadesini kullandı.

Avdagiç: "Togg kapıyı aralamadı, sonuna kadar açtı"
Avdagiç: "Togg kapıyı aralamadı, sonuna kadar açtı"
GİRİŞ 16.03.2023 12:29 GÜNCELLEME 16.03.2023 16:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İTO Başkanı Avdagiç, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin otomobili Togg için ön siparişlerin başlamasını ilişkin değerlendirmede bulundu.

Avdagiç, paylaşımında şunları kaydetti:

"Doğuştan elektrikli Togg T10X için ön sipariş başladı. Togg dijital geleceğimiz için önemli bir kapıyı aralamadı, sonuna kadar açtı. Akıllı cihaz, yeni nesil araç geliştirme yarışında sembol bir proje olarak yeni markalara ilham ve enerji verecek. Katkı sağlayanları kutluyorum."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 4
  • zekai 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin binler defa amin
    Cevapla
  • Derviş yazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın cumhur ittifakı
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Amiin amin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Başkan Erdoğan'ı Bahçeli yi Ve Dava Arkadaşlarını Başımızdan Eksik Etmesin Amin İnşaallah
    Cevapla