ASELSAN ve THY, BAYKAR'ın çağrısına katıldı!

ASELSAN ve THY, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olabilmek için BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın Gençlere Tablet bağış kampanyasına davet çağrısına cevap verdi.

GİRİŞ 15.03.2023 16:10 GÜNCELLEME 15.03.2023 16:36
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

ASELSAN, BAYKAR tarafından depremzede öğrencilerin eğitimine destek olmak adına başlatılan Gençlere Tablet bağış kampanyasına katıldı.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın çağrısına katılan ASELSAN, Milli Eğitim Bakanlığı'na 10 bin adet tablet bağışladıklarını duyurdu.

ASELSAN, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey gençlerimizin parlak geleceğinin önünde duramaz. Teknofest paydaşı olarak, ASELSAN'ımızın Asil Derneği üzerinden YKS ve LGS'ye girecek afet bölgesindeki öğrenciler için 10.000 tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

THY'DEN DE DESTEK GELDİ

YKS ve LGS'ye girecek olan depremzede gençler için başlatılan 'Gençlere tablet kampanyasına' Türk Hava Yolları (THY) 5 bin adet tabletle desteğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak THY Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları olarak, depremden etkilenen öğrencilerimiz için 5 adet tableti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlıyoruz. Tüm milletimizi ve kurumlarımızı gençlere tablet kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz" denildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Ülkem 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah tebrik ediyoruz Allah razı olsun Selçuk bayraktar kardeşimize bu nasıl güzel Müslümanlık bu ne güzel insanlık bu ne güzel fedakarlık bu ne güzel paylaşmak Allah razı olsun ne diyelim Allah sizi ve Baykarı korusun muafaza etsin amin ...... anlı şanlı mütahitler nerdesiniz görün bu ülkenin gerçek evlatlarını fedakarlıklarını tabi görecek göz varsa sizin koca koca devasa binalar diktiniz bu ülkenin ekmeğini kaymağını sizler yediniz ama ortada yoksunuz anca lüx yaşantınızla lüx araçlarla gündem oluyorsunuz ama bir mazlumun yanında ne kadar oluyorsunuz bilmiyorum görende yok duyanda yok vesselam.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tablet kitap güzel hareket egitim için ama sistemin iyi olmadığı ne öğreneceklerininde degiştiriip verilmesi lazım
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    tablet eğitimde bir işe yaramıyor anlayın artık.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ortada olmayanları bilenler bilir.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    ortalıkta koçları gören varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle