Türk Hava Kurumu'nda kayyum yönetimi sonlandırıldı

Son dakika haberine göre 16 Ekim 2019 tarihinden bu yana Türk Hava Kurumu'nda uygulanan kayyum yönetimi sonlandırıldı.

Türk Hava Kurumu'nda kayyum yönetimi sonlandırıldı
Türk Hava Kurumu'nda kayyum yönetimi sonlandırıldı
GİRİŞ 14.03.2023 18:14 GÜNCELLEME 14.03.2023 18:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Hava Kurumu'nca (THK) Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Hakimliği'nin kayyum yönetiminin sonlandırılmasına, kurumu genel kurula götürecek bir çağrı heyeti oluşturulmasına ve heyetin başkanlığına kayyum heyetinde başkan vekili olarak görev yapan Ali Yüksel'in görevlendirilmesine karar verdiği açıklandı.

THK'dan yapılan yazılı açıklamada, THK'nın 16 Ekim 2019 tarihinden bu yana yönetim kayyumu tarafından yönetildiği hatırlatılarak şöyle denildi:

"Vesayet makamı (Ankara 9. Sulh Hukuk Hakimliği) 13 Mart 2023 tarihli ve 2019/1094 E. ve 2019/1509 sayılı kararıyla, kayyum yönetiminin sonlandırılmasına, Kurumu genel kurula götürecek bir çağrı heyeti oluşturulmasına ve heyetin başkanlığına 15 Aralık 2021 tarihinden bu yana kayyum heyetinde başkan vekili olarak görev yürüten Ali Yüksel'in görevlendirilmesine karar vermiştir.

Bugüne kadar hizmet veren kayyum heyetine kuruma yaptıkları kıymetli katkıları için teşekkür ederiz. Çağrı heyeti, büyük genel kurula kadar, bir taraftan şubelerimizin genel kurullarının tamamlanmasını ve diğer taraftan kurumun yönetimini sağlayacaktır. Önümüzdeki haftalarda çağrı heyeti, bir yol haritası hazırlayarak kamuoyuyla paylaşacaktır." 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.
    Cevapla