Ülker Bisküvi, 2022 yılını 28,2 milyar TL kazanç sağladı

Ülker Bisküvi, 2022 yılını 28,2 milyar TL ciroyla kapattı. Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 62, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 38 oldu.

GİRİŞ 10.03.2023 20:09 GÜNCELLEME 11.03.2023 11:22
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ülker Bisküvi, 2022 yılında 28,2 milyar TL ciro rakamına ulaştı. Şirketin Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamaya göre, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 62, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı ise yüzde 38 olarak gerçekleşti.

Faaliyet gösterdiği pazarlardaki konumunu güçlendiren Ülker Bisküvi, yurtiçi ve yurtdışı operasyonlarındaki büyümesini de devam ettirdi. Tüketiciyi her zaman odağında tutan Ülker; üretim, tedarik ve lojistik altyapısını sürekli geliştirirken Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik alanındaki yatırımlarına öncelik verdi.

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Kadıköylü 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok zam yapan şirketlerden birisi. Helal mi kazancı?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    daha çok kar açıklar bunlar milletin kanını emiyorlar bu millette koyun gibi almasınlar şu 4 büyük market alışkanlığı bitmedikce bu fiatlar inmeeez
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    yapar tabi 50 krş luk bisküvi 6 tl oldu daha hala zam üstüne zam yapıyor karışanı da yok nasılsa
    Cevapla
  • Talha 1 yıl önce Şikayet Et
    Almayın
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Doymak bilmez vicdansızlar,milletin kanını emen vicdansızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle