Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na cevap: Danışman tutun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesinde sağlanan vergi avantajlarına dikkati çekerek, "Tek odağımız da vatandaşlarımızın tüm yaralarını bir an evvel sarmak, insanımızı her bakımdan rahat ettirmektir" dedi.

GİRİŞ 10.03.2023 17:03 GÜNCELLEME 10.03.2023 19:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "deprem bölgesinde işçiler için vergi avantajı sağlanmasına" yönelik önerisine ilişkin "Bakanlığımızın bu süreçte ardı ardına attığı onlarca adımı takip edememişsiniz. Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğine yönelik açıklamalarına değinen Nebati, şunları kaydetti:

"Bizler depremin ilk anından bu yana deprem bölgesindeyiz. Tek odağımız da vatandaşlarımızın tüm yaralarını bir an evvel sarmak, insanımızı her bakımdan rahat ettirmektir. Bakanlık olarak, sadece vergisel bakımdan değil, her alanda ivedilikle attığımız kapsayıcı adımlarımızı paylaştığımız bağlantıdan takip edebilirsiniz. İhtiyaçlar doğrultusunda yeni adımları da kararlılıkla atmaya devam edeceğiz."

Nebati, paylaşımının sonuna Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "Deprem Sonrası Devreye Alınan Destekler ve Tedbirler" başlıklı dosyayı da ekledi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden herkes şikayetçi bakan nebati bi düşünsün
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, Neden laf yetiştirmek için uğraşıyorsunuz ki? Adamlarım zaten söyleyecek bir şeyleri yok. Bırakın yalan konuşmaya devam etsinler. Laf olsun torba dolsun.
    Cevapla
  • miroglu 1 yıl önce Şikayet Et
    bay bay KeMal kendi partisini yönetmeye zorlandı turkiyeyi yönetecek kapasiteye sahip degil tecrübesiz adam
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Onların bu ülkede olup bitenden haberleri yok ki. Hatta ülke umurlarında bile değil. Onların derdi başka.
    Cevapla
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    k.oglu yine ben dedimde yaptılar demek için söylemiş, kendide biliyor ne olduğunu ama, bu sefer bakan topa girmiş manalı güzel açık anlaşılır cevap vermiş,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle