ASKON Başkanı aydın; Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşunu takdirle karşılıyoruz

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklamasının ardından değerlendirmede bulundu.

ASKON Başkanı aydın; Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşunu takdirle karşılıyoruz
ASKON Başkanı aydın; Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşunu takdirle karşılıyoruz
GİRİŞ 10.03.2023 14:59 GÜNCELLEME 10.03.2023 14:59

Komşularımız savaş içerisinde, pandemiden hırpalanmış bir dünya ekonomisi var, asrın felaketini yaşamışız 11 ilimiz etkilenmiş buna rağmen dirayetli durarak sandığı işaret etmiştir, Cumhurbaşkanımızı dirayetli duruşundan dolayı takdirle karşılıyoruz.. Ne var ki, siyasetçisinden, sanatçısına, iş insanından akademisyenine, akilinden basın mensubuna kadar bu atmosferde bir seçim yerine bir yıl sonra gerçekleştirilecek bir seçimin daha hakkaniyetli olacağı hususunda mutabık kalınması gerekiyordu diye de düşünmemek edemiyoruz. Karar alınmıştır. 

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'ın onayı ile Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim süreci başlamış olup milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Ülkemizin bekasını önemsiyor, milletimizin iradesine saygı duyuyoruz.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.