Vestel’e TCMB kaynaklı kredi

Vestel Beyaz Eşya, artırım programının finansmanında kullanılmak üzere, TCMB kaynaklı 1.5 milyar TL ‘yatırım taahhütlü avans kredisinin’ (YTAK) onaylandığını ve kredinin 300 milyon TL’lik ilk diliminin de kullanıldığını duyurdu.

Vestel’e TCMB kaynaklı kredi
Vestel’e TCMB kaynaklı kredi
GİRİŞ 04.03.2023 09:35 GÜNCELLEME 04.03.2023 09:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şirketten perşembe akşamı Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, iki yılı anapara geri ödemesiz toplam 10 yıl vadeli kredinin kalan dilimlerinin ise yıl içinde kullanılacağı belirtildi. Açıklamada, YTAK kullanım kriterleri doğrultusunda yatırımın yerli makine kullanım kriterini sağlaması sebebiyle kredi faizinde 25 baz puan faiz indirimi uygulandığı belirtilerek, kredinin faiz oranının ise yıllık yüzde 9.25 olduğu ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, yatırımların vergi indirimi, Gümrük Vergisi muafiyeti ve KDV istisnası gibi yatırım teşviklerinden yararlandığı da kaydedildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Vestel 2006 model çamaşır makinesi,2011 model fırın,2022 model buzdolabı var sorunsuz kullanıyorum hiç bozulup servis gelmedi hepsinide çok ucuz fiyata almıştım.yüksek fiyata başka marka alanların ürünleri arıza verdi bozuldu yenisini aldılar.ufak tefek parçası yıprandığı zaman kendim değişiyorum yedek parçası bol ucuz.ben gerçekten memnunum.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Winsor (Vestel yan ürünü) bulaşık makinesi 2. yılı. Seg tv (Vestel yan ürünü) 5. yıl falan. Buzdolabi aldırdım köye, Alman malınin yarı fiyatina, onda da bir sıkınti olmadı 10 yıl oldu. Onun dışında memnunuz. Sadece cep telefonuna yaklasmadim. Ama Vestel kesinlikle kötü niyetli bir marka değil bunu defalarca test ettim, zaten kaliteli servis hizmetinden kendini belli ediyor.
    Cevapla
  • VATANSEVERRRR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Vestel chip üretimine bir an önce gecmeli.
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Vestel Chip fabrikasini bir an once kurmali
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremde ne kadar bağış yaptı
    Cevapla
  • 30 milyonTL 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir noktaya degindin, sirketler ne kadar buyuk bagislar aciklarken Zorlu grubu sadece 30 milyon TL bagisladi yani sadece 15 daire parasi. Gercekten cok yazik Bide hala tesvik filan
    Cevapla
  • Yaşar Bilgiç 1 yıl önce Şikayet Et
    Günlük 40 bin öğünlük yemek çıkarıyor ayrıca battaniye ve ısıtıcı başta olmak ayni yardım ile çalışanlarından etkilenen içinde anne baba el çocuk dede büyükanne torun ve kardeş içinde beyaz eşya seti verdi görünen haricinde bunlarda görünmeyenleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle