Netflix, 30'dan fazla ülkede fiyat düşürdü

Yayın platformu Netflix'in 30'dan fazla ülkede fiyatlarını düşürdüğü belirtildi.

Netflix, 30'dan fazla ülkede fiyat düşürdü
Netflix, 30'dan fazla ülkede fiyat düşürdü
GİRİŞ 24.02.2023 11:47 GÜNCELLEME 24.02.2023 12:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

190'dan fazla ülke ve bölgede hizmet veren Netflix, platforma daha fazla abone çekmek amacıyla fiyatlarında indirime gitti. Asya, Avrupa, Latin Amerika, Afrika'nın alt sahara bölgesi ve Ortadoğu'da bazı bölgelerde fiyatların düşürüldüğü belirtildi.

Wall Street Journal'ın haberine göre, abonelik ücretleri azaltılan ülkeler arasında Malezya, Endonezya, Tayland, Filipinler, Hırvatistan, Venezuela, Kenya ve İran gibi ülkeler bulunurken, söz konusu ülkeler arasında Türkiye'nin yer almadığı açıklandı. 

Fiyat indirimlerinin, bu pazarlardaki belirli Netflix kategorileri için geçerli olduğu söylendi ayrıca bazı abonelik durumlarında maliyeti yarıya indirildiği belirtildi.

Yaşanan gelişmenin ardından şirketin hisselerinin, New York'ta Perşembe günü yüzde 3.4 düştüğü bildirildi. 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bende inat dvd izliyorum
    Cevapla
  • Şenol Altaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben inat tv box dan bedava izliyorum.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iptal ettim para yüzünden değil lgbt propagandası o kadar fazla ki tahammül sınırlarını aştı beter olsunlar batsınlar iyice yapabilecekleri başlıca düzeltmeler : 1. LGBT propagandasını bıraksın onlara ait dizi yapabilir ama her diziye filme sokmayı bırakmalı 2. ekran sayısını arttırmak yerine 1 ekran görüntü kalitesi seçenekleri olmalı 4k izlicem diye niye 4 ekran ücreti ödeyeyim 3. dizileri yarıda bırakma huyu yüzünden hiç bir şeye başlanmıyor
    Cevapla
  • Derman 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan neflix kuruş para veren ahirette de dünyada da hesabını verir.Kafire , sapıklıklara destek olmak müslümana yakışmaz.Tarafınızı belli edin
    Cevapla
  • Misafir5505sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz daha alin alin. Starbucksda sira dolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle