Akkuyu Nükleer: Bölgeye giden gönüllülerin işten çıkarıldığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Akkuyu Nükleer AŞ, sosyal medyada yer alan ve deprem bölgesine giden gönüllülerin işten çıkarıldığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

GİRİŞ 23.02.2023 03:49 GÜNCELLEME 23.02.2023 10:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamada, devletler arası bir projenin uygulanma sürecini olumsuz etkileyen ve gerçeği yansıtmayan her türlü yayının yakından takip edildiği belirtildi.

Akkuyu Nükleer AŞ'nin, iddiaları ortaya atanlar hakkında gerekli yasal başvuruları yapma hakkını saklı tuttuğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Akkuyu Nükleer AŞ olarak yaşadığımız büyük afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Akkuyu Nükleer AŞ, Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığı bu büyük acıyı birlikte göğüslemek için elinden gelen yardımı ve gayreti sergileyerek Akkuyu NGS sahasında yürütülen inşaat ve montaj çalışmalarının proje takvimine uygun olarak sürdürülmesi ve böylelikle Türkiye'nin kısa bir sürede dünya nükleer topluluğuna üye olması için gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Bugün sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında yer alan, deprem bölgesine giden gönüllülerin işten çıkarıldığına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    İşten atmayı en iyi chpliler yapar ,hatta bunların birde lideri var namus sözü verip sözünü tutmayan .
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi kim yapmış, önce ona bakacaksın.. Fasığın biri bir haber getirdiğinde bir bakacaksın, önüne arkasına..
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler ortada dururken halk TV de halen canlı yayında gözleri duymuyor kulakları görmüyor algıya devam ediyorlar. Allah bu milleti bunların eline bırakmasın
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yalan ve iftira gibi basit bir şey değil. buna iç ayaklanma ve ihanet denir. bunu yapanlar derhal tutuklanmalıdır.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle yalan haber itibar etmeyin Kayınbababa,ve kayınço orada çalışıyor.Deprem sonrası orada çalışan personelden 100 ün üzerinde kişiyi deprem bölgelerine yardıma gönderdiler.Allah razı olsun hem çok hayat kurtardılar hem de enkazdan çok cenazenin çıkmasını ve defnini sağladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle