Bakan Nebati: Deprem taziyelerini kabul ettik

Bakan Nureddin Nebati "Ülkemizde yaşadığımız acı deprem felaketi nedeniyle taziyeleri kabul ettik. AB önderliğinde Mart ayında Brüksel’de toplanması öngörülen Uluslararası Bağışçılar Konferansı hazırlıklarını ele aldık" dedi

Bakan Nebati: Deprem taziyelerini kabul ettik
Bakan Nebati: Deprem taziyelerini kabul ettik
GİRİŞ 22.02.2023 13:24 GÜNCELLEME 22.02.2023 13:24

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklaması şöyle:

Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Sayın Oliver Varhelyi ve AB Dönem Başkanı İsveç Uluslararası Kalkınma, İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Johan Forssell başkanlığındaki AB heyetini Bakanlığımızda ağırladık.

Ülkemizde yaşadığımız acı deprem felaketi nedeniyle taziyeleri kabul ettik. AB önderliğinde Mart ayında Brüksel’de toplanması öngörülen Uluslararası Bağışçılar Konferansı hazırlıklarını ele aldık.

Bugüne kadar Deprem felaketi nedeniyle AB tarafından ülkemize sağlanan yardımlar ve gösterdikleri dayanışma için kendilerine teşekkür ettik.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.