Bakan Kurum, depremzede çocukları helikoptere bindirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki incelemeleri sırasında yanına gelen çocukların, jandarma helikopterine binme isteğini geri çevirmedi.

Bakan Kurum, depremzede çocukları helikoptere bindirdi
Bakan Kurum, depremzede çocukları helikoptere bindirdi
GİRİŞ 21.02.2023 17:17 GÜNCELLEME 21.02.2023 17:17

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından koordinasyonunu yürüttüğü, Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki geçici barınma alanlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bölgeyi gezerken Bakan Kurum'un yanına gelen 9 çocuk, helikoptere binmek istediklerini söyledi. Çocukların isteğini geri çevirmeyen Kurum, alan incelemeleri için kullandığı, Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikoptere binmelerini sağladı.

Çocuklar, heyecanla helikoptere koştu. Yaklaşık yarım saat boyunca kente Gaziantep semalarından bakan çocuklar, büyük heyecan yaşadıklarını söyledi. Bazı çocuklar ise cep telefonu kamerasıyla video çekti. Bakan Kurum, daha sonra çocuklara hediyeler verdi. 

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.