Evim Yuvam Olsun başvuruları başladı!

AFAD sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, depremden etkilenen aileler için başlatılan Evim Yuvam Olsun kampanyası başvurularının başladığını belirterek kampanya hakkındaki detayları paylaştı.

 Evim Yuvam Olsun başvuruları başladı!
Evim Yuvam Olsun başvuruları başladı!
GİRİŞ 20.02.2023 17:39 GÜNCELLEME 20.02.2023 17:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AFAD yaptığı yazılı basın açıklamasında, yaraları birlikte sarmak için başlatılan Evim Yuvan Olsun seferberliğinde başvuruların başladığını duyurdu.

Başkanlık, kullanılmayan evleri bedelsiz tahsis ederek ya da indirimli fiyatla kiraya vererek ya da kira yardımı yaparak depremzede ailelere destek olmak için başlatılan Evim Yuvam Olsun kampanyası hakkında detayları paylaştı.

AFAD, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evim Yuvan Olsun kampanyasıyla, depremde evini kaybeden afetzede vatandaşlarımız ile ülkemizin dört bir yanındaki hayırsever vatandaşlarımız buluşuyor! Detaylı bilgi ve başvuru için: http://evimyuvanolsun.org"

AFAD duyurdu: 'Afetzede Barınma Desteği' başvuruları başladıAFAD duyurdu: 'Afetzede Barınma Desteği' başvuruları başladı

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    mevlam yardımcıları olsun inşallah
    Cevapla