EPDK'dan 3 Twitter kullanıcısına suç duyurusu

EPDK, akaryakıt getiren bir geminin Mersin Limanı'na yanaşmasına izin verilmediğini iddia eden Recep CANPOLAT, Erdem ATAY ve "Halkların Kardeşliği Erlik" isimli twitter kullanıcıları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

EPDK'dan 3 Twitter kullanıcısına suç duyurusu
EPDK'dan 3 Twitter kullanıcısına suç duyurusu
GİRİŞ 20.02.2023 11:18 GÜNCELLEME 20.02.2023 11:18

Enerji Piyasası Düzenlem Kurumu (EPDK), tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"EPDK'nın deprem sonrasında yardım için yakıt getiren bir geminin Mersin Limanı'na yanaşmasına izin vermediği" iddiasında bulunarak halk arasında endişe, korku veya panik yaratma amacını taşıyan ve Kurumumuz ve Kurumumuz yetkilileri hakkında hukuka aykırı fiil isnadına sebebiyet veren ifadelerde bulunan Recep CANPOLAT, Erdem ATAY ve "Halkların Kardeşliği Erlik" isimli twitter kullanıcıları hakkında Kurumumuz tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.