İstanbul Havalimanı metro hattı depremzedeleri ücretsiz taşıyacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, deprem bölgesinden İstanbul'a gelen vatandaşların Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro hattını 24 saat ücretsiz kullanacağını açıkladı.

İstanbul Havalimanı metro hattı depremzedeleri ücretsiz taşıyacak
İstanbul Havalimanı metro hattı depremzedeleri ücretsiz taşıyacak
GİRİŞ 14.02.2023 12:10 GÜNCELLEME 14.02.2023 12:43

TCDD, deprem bölgesinden İstanbul'a gelen vatandaşların Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattını 24 saat aralıksız ücretsiz olarak devam ettiğini duyurdu.

IHA'da yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), deprem bölgesinden İstanbul'a gelen vatandaşların Kağıthane - İstanbul Havalimanı Metro hattını 24 saat aralıksız ücretsiz olarak devam ettiğini duyurdu.

TCDD'den yapılan paylaşımda, "Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için, Kağıthane - İstanbul Havalimanı Metro hattımızda 24 saat aralıksız olarak yaptığımız tren seferlerimiz ücretsiz olarak devam etmektedir" denildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.