Depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneği 15 Şubat'ta yapılacak

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneği ve yarım çalışma ödeneği ödemelerinin 15 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

GİRİŞ 11.02.2023 18:26 GÜNCELLEME 11.02.2023 19:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yapılacak ödemeleri önce çekti.

Bakanlıktan yapılan son dakika açıklamasında, "Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır. Geçmiş olsun Türkiye." ifadelerine yer verildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sanada yazıklar olsun. yazık yazarı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    keçi can derdinde kasap et derdin de şimdi sirasimı eyt nin çok ayıp
    Cevapla
  • Esnaflar topluluğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen esnaflarada bir ödeme yapılsın sadece zincir marketler iş yapıyor.. diğer esnafkar hepsi kapalı ayın 15 de hepsinin kirası var nasıl olacak
    Cevapla
  • Yazik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bellkide kac on bin kisi orada eyt ile emekliligini bekliyordu. Sallana sallana geciktirdiniz. Sadece bu ayip bile size yeter
    Cevapla
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu durumdayken bile eyt konuşabiliyorsunuz yazık
    Cevapla
  • CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    İşçi denen zavallı ne utanmaz insansın. İşsizlik sigortası bir sistemdir herkes kendi kesintisini alıyor senin hakkını değil kesinti olmadan kimse maaş alamaz bencilliğin insanlığını yitirmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle