Bakan Dönmez Gaziantep merkezinde doğal gaz dağıtımının başladığını açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep il merkezine doğal gaz dağıtımının gerekli test ve kontroller yapılarak başladığını bildirdi.

GİRİŞ 10.02.2023 18:48 GÜNCELLEME 10.02.2023 18:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Gaziantep'te AFAD Koordinasyon Merkezi'nde enerji altyapısına ilişkin son durumu değerlendirdiklerini belirterek, "İslahiye ve Nurdağı'ndaki hasarlı bölgelerin dışında şehir merkezlerini enerjilendirdik. İl merkezinde doğal gaz dağıtımı ise gerekli test ve kontroller yapılarak başlıyor." sözlerini kaydetti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Fatihin torunları 1 yıl önce Şikayet Et
    Antep'te suan yok dogalgaz. Hava -4 derece şuan biran önce verilirse çok iyi olur..
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    başımız sağolsun ölenlere ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun Antepte oturuyorum deprem çok felaketti kıyamet kopuyor zanlettik o hissi aldık doğalgaz antebin hiç bir yerinde yoktur kontroller yapılmadan verilmesi mümkün değildir en az 2 hafta sürecek
    Cevapla