Kırsal kalkınma yatırımları başvuru süresi uzatıldı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) 2022-2023 Dönemi Ekonomik Yatırımlar başvuru süresi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle uzatıldı.

Kırsal kalkınma yatırımları başvuru süresi uzatıldı
Kırsal kalkınma yatırımları başvuru süresi uzatıldı
GİRİŞ 10.02.2023 16:38 GÜNCELLEME 10.02.2023 16:38

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'na (KKYDP) başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.

Konuya ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamaya göre KKYDP, kırsaldaki üretici gelirlerini artırmak ve çeşitlendirmek amacıyla 2006 yılından beri yürütülüyor.

Program kapsamında, teknoloji içeren, tarıma dayalı küçük ve orta ölçekli sanayinin gelişmesini ve yaygınlaştırılmasını esas alan projeler destekleniyor.

Program için daha önce 10 Şubat olarak açıklanan son başvuru tarihi, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle uzatıldı.

Başvuru süresi, depremden etkilenen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 8 Mayıs, diğer illerde ise 28 Şubat 2023'te sona erecek.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.