TGS'den depremzedelere destek kampanyası

Türk Hava Yolları (THY) ve HAVAŞ ortaklığındaki yer hizmetleri sağlayıcısı Turkish Ground Services (TGS) depremzedeler yararına yardım kampanyası başlattı.

TGS'den depremzedelere destek kampanyası
TGS'den depremzedelere destek kampanyası
GİRİŞ 10.02.2023 15:50 GÜNCELLEME 10.02.2023 15:50

Turkish Ground Services (TGS) yönetimince çalışanlara gönderilen mesajda, yardım kampanyasının tüm istasyonlar ve genel müdürlük bünyesinde eş zamanlı gerçekleştirileceği belirtildi.

Ülke ve millet olarak son bir asrın en üzücü afetlerinden birini yaşadıklarına yer verilen mesajda şunlar kaydedildi:

"Gün birlik olma, yardımlaşma ve yaraları sarma zamanı. Bu zor günleri yine birlik ve beraberlik içinde dayanışma ile aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarmak için AFAD ve Kızılay koordinasyonunda afetzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyamızı başlatıyoruz.

İhtiyaç duyulan yardım malzemelerinin toplanarak ilgili birimlerle koordine edilmek suretiyle en kısa sürede deprem bölgelerine emniyetli bir şekilde ulaştırılmasını hedefliyoruz. Büyük TGS ailesi olarak hizmet verdiğimiz tüm istasyonlarımız ve genel müdürlüğümüz bünyesinde eş zamanlı olarak yürüteceğimiz yardım kampanyası,15 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecektir."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.